Unlu Mamuller
} }
UNLU MAMÜLLER
SİMİT
Çıtır çıtır susamlı vazgeçilmez lezzet
AÇMA
Sade, Zeytinli
BOYOZ
İzmir’e özgü bir lezzet.
SADE EV POĞAÇASI
EV POĞAÇASI
Kaşarlı, Peynirli, Zeytinli, Dereotlu
PEYNİRLİ BÖREK
El açması yufka ile yapılmış peynirli çıtır börek.
KIYMALI BÖREK
El açması yufka ile yapılmış kıymalı çıtır börek.
TEREYAĞLI SU BÖREĞİ
Özenle açılmış yufka katları arasında özel peynir karışımı ve maydanozlu, tereyağlı yumuşak su böreği.
KIYMALI SU BÖREĞİ
Özenle açılmış yufka katları arasında dana kıymalı ve tereyağlı yumuşak su böreği.
KRUVASAN
Dünyaca ünlü pasta şefi Karım Bourgi tarifleriyle…
KRUVASAN SANDVİÇ
Tereyağlı kruvasan arasında taze domates ve peynir.
FRAMBUAZLI KRUVASAN

Özsüt'ten Yepyeni Bir Lezzet: Cruller

Kahvenin en tatlı eşlikçisi, dostlarla keyifli anların yeni tadı, arabada, evde, nerede istersen Cruller... Tadına baktıktan sonra bir de sevdiklerinize götürmek isteyeceğiniz bu lezzet şimdi tüm Özsüt'lerde!

Özsüt’ten bir ilk daha: Vegan Kazandibi

Özsüt’ün maharetli ustaları tarafından yulaftan elde edilen sübye ile hazırlanan Vegan Kazandibi’nin üretiminde, hiçbir hayvansal ve hayvansal kaynaklı içeriğe yer verilmiyor. Bu yenilikçi lezzeti için hazır yulaf sütü kullanmayan marka, kendi ürettiği yulaftan elde ettiği sütle Kazandibi’nin geleneksel tadını yakalamayı başarıyor. Tam 84 yıldır değişmeyen tatla hazırlanan bu klasik lezzeti, yulaf sütü ile tutturmak ise ayrı bir ustalık gerektiriyor.

Glutensiz Pastalar şimdi Özsüt'te...

Misafirlerimizin keyif aldığı lezzetlerden uzak kalmaması için Karaorman pasta çeşitlerimizden Karaorman Muz, Karaorman Krokan, Karaorman Vişne ve Karaorman Frambuaz lezzetlerini glutensiz de üretebiliyoruz.

Mirasımıza sadık kalarak, ilk günkü gibi günlük çiftlik sütüyle hazırladığımız enfes tatlılarımızı, benzersiz lezzetleriyle beğeninize sunuyoruz.