Özsüt, her yıl olduğu gibi geleneksel yılbaşı sofralarının en tatlı anlarını süslemeye hazırlanıyor. Yılbaşı akşamı unutulmaz sofralar kurmak isteyenlere birbirinden leziz pastalar sunarken, karamelliden ananas bademliye, bal kabaklıdan portakallıya onlarca farklı pasta seçeneği ile yeni yıl heyecanına ortak oluyor. Yılbaşı için hem şık hem de lezzetli bir hediye arayışındaysanız, Özsüt’ün yeni kutu pastaları tam size göre. Özel tasarım pasta kutularında sunulan Özsüt’ün yeni pastaları, mango ve tiramisulu çeşitleriyle yılbaşı kutlamaları için harika bir alternatif yaratıyor.
Özsüt Lezzetleri
Hiç durmadan aynı lezzeti yakalamak ustalık gerektirir...
Hikayemiz
İlk Özsüt mağazası, 1938 yılında, İzmir Kemeraltı’nda açıldı. İlk olarak yalnızca yoğurt ve kaymak satılırken buna geleneksel saray tarifleri ile yapılan sütlü tatlılar eklendi.
Serüvenine geleneksel tatlılar üreterek devam eden Özsüt Muhallebicisi, özellikle 70-80’li yıllarda ününü giderek artırdı ve İzmir’in sembol tatlıcılarından biri hâline geldi.
Sefer Urlulu ya da herkesin bildiği ismi ile Sefer Usta, 1938 yılında kurduğu Özsüt’ün hikâyesinde güçlü bir rol oynadı. Özsüt’ün yolculuğu böyle başladı.
Özsüt, mağazalarında misafirlerinin rahatça vakit geçirebildiği, farklı tatları deneyebildiği, zengin menüsü ile çeşitlilik sunan ve günün her saatine hitap eden kafe konsepti ile yoluna devam ediyor. Türkiye’deki mağaza sayısını her geçen yıl istikrarlı bir şekilde artıran Özsüt’ün yurt dışında 5 mağazası bulunuyor. Kuzey Amerika, Avrupa ve Orta Doğu’daki ülkelerde gerçekleştirilecek yatırımlar için ise fizibilite çalışmalarına devam ediyor.
Marketing Türkiye tarafından düzenlenen ve yıl içinde itibarını en çok artıran markaları ödüllendiren ilk ve tek etkinlik #TheONEAwards2018'de halk oylamasıyla finale kalan 3 marka arasından 1. seçildik! Özsüt’ü yılın en itibarlı markası seçtiğiniz için t
Özsüt Konseptleri
1938 yılında başlayan Özsüt’ün lezzet dolu dünyası, birbirinden özel konseptleri ile misafirlerimize her gün yeni deneyimler yaşatmaya devam ediyoruz.