‘Bir yıl boyunca beklediğimize değdi’ diyeceğiniz Kaymaklı Güllaç, Özsüt’lerde yerini aldı. Saray Mutfağı’ndan günümüze uzanan bu benzersiz tatlıyı, tamamen geleneksel yöntemlerle ve el yapımı olarak hazırlayan Özsüt, bol sütle ıslatılmış güllaç yapraklarının arasında kendi üretimi kaymak parfe ile badem, fındık ve cevizi buluşturuyor ve lezzeti ikiye katlıyor.
KAHVALTILAR

ÖZSÜT SERPME KAHVALTI
Peynir tabağı (ezine peyniri, tulum peyniri, panelenmiş çıtır peynir, çeçil peyniri), zeytin tabağı (kuru baharatlar ve zeytinyağı ile marine edilmiş yeşil ve siyah zeytin), söğüş tabağı (domates, salatalık, yeşil biber, taze nane, zeytinyağı), Özsüt cevizli yörük ezmesi, patates kızartması, çam balı, Özsüt kaymağı, baharatlı tereyağı, 2 çeşit Özsüt reçeli, Eege'ye özel çingene salatası, tereyağlı sarımsaklı yoğurtlu biber salatası, sıcak tabağı (Lor ve kaşar peynirli gözleme, sigara böreği, pişi) sucuklu yumurta ve mevsim meyveleri tabağı.
PRATİK KAHVALTI TABAĞI
Söğüş, beyaz peynir, tulum peyniri, salam, haşlanmış yumurta veya sahanda yumurta, çam balı, Özsüt kaymağı, Akdeniz yeşillikleri, simit, çay.
Mirasımıza sadık kalarak, ilk günkü gibi günlük çiftlik sütüyle hazırladığımız enfes tatlılarımızı, benzersiz lezzetleriyle beğeninize sunuyoruz.